Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Παρέχει ευελιξία τοποθέτησης καθώς επίσης εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, όλα μαζί στο ίδιο κόστος. Για τέλεια απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο περιβάλλον σας, η ad notam προσφέρει πολλές επιλογές για εύκολη, ασφαλής και ευφυούς στήριξη. Όλες οι επιλογές στήριξης της ad notam σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τα προϊόντα MIRROR IMAGE και την ενσωμάτωση του καθρέφτη και του γυαλιού. Τα συστήματα στήριξης καθρέφτη και γυαλιού της ad notam διαφοροποιούνται σε τρεις κατηγορίες: In-Wall Mounting Systems Recessed, In-Wall Mounting System Flush Mount και On-Wall Mounting Systems.

Elaborated mounting system.

In-Wall Mounting Recessed

Όπως δηλώνει και το όνομα του, της ad notam το In-Wall Mounting Recessed Systems ενσωματώνει ολόκληρο το προϊόν (MIRROR IMAGE οθόνη σε συνδυασμό με καθρέφτη ή γυαλί) σε μια κοιλότητα - εσοχή, ιδιαίτερη ώστε να τοποθετηθεί και να ενθέσει μόνο την MIRROR IMAGE οθόνη και το σύστημα στήριξης, ενώ το πάνελ του καθρέφτη ή του γυαλί εξαπλώνεται πάνω στον τοίχο. Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης είναι βέβαιο ότι θα μαγέψει τις αισθήσεις σας.

In-Wall Mounting Recessed.

In-Wall Mounting Flush Mount


Το In-Wall Mounting Flush Mount Systems της ad notam (MIRROR IMAGE οθόνη συνδυασμένη με πάνελ καθρέφτη ή γυαλί) ενσωματώνει ολόκληρο το προϊόν σε μια κοιλότητα-εσοχή, ιδιαίτερη για να τοποθετηθεί και να ενθέσει την οθόνη MIRROR IMAGE, το σύστημα στήριξης ΚΑΙ το πάνελ καθρέφτη ή γυαλιού. Στο τέλος δεν θα υπάρχει γυαλί ή καθρέφτης να εξαπλώνεται στο τοίχο-αφήνοντας πίσω άψογη και καθαρή επιφάνεια.

In-Wall Mounting Flush Mount.

On-Wall Mounting Systems

Ξανά, όπως δηλώνει το όνομα του, το On-Wall Mounting Systems της ad notam ενσωματώνει ολόκληρο το προϊόν (MIRROR IMAGE οθόνη σε συνδυασμό με το πάνελ καθρέφτη ή γυαλιού) πάνω στην επιφάνεια του τοίχου. Το πάχος της MIRROR IMAGE οθόνης είναι το μόνο που προεξέχει του τοίχου και ολόκληρο το προϊόν, κρέμεται σε ένα από τα On-Wall στηρίγματα στήριξης.

On-Wall Mounting Systems.