Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

Ultra slim profile

Τα προϊόντα ad notam χρειάζονται μόνο ένα μικρό βάθος τοποθέτησης, ως ακολούθως:

Διαγώνιος οθόνη Βάθος τοποθέτησης
  mm inch
Έως 22" 37 1 1/2
Έως 55" 55 2 1/8
Έως 84" 77 3

 

Ultra slim profile

Flush fitted monitor

Το σύστημα στήριξης D.O.G επιφέρει την τοποθέτηση χωρίς κενό, μεταξύ του γυαλιού ή καθρέφτη και της οθόνης, με αποτέλεσμα μία πεντακάθαρη εικόνα.

Flush fitted monitor

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ.

Η οθόνη ad notam δεν χρειάζεται εξαερισμό λόγω λειτουργίας χαμηλής τάσης και εξωτερικής τοποθέτησης τροφοδοτικού. Αυτό επιτρέπει χαμηλή κατανάλωση και σιωπηλή λειτουργία, καθώς και αναρίθμητα σενάρια τοποθέτησης.

Χάρη στον Γερμανικής κατασκευής ρυθμιστή θερμοκρασίας PVC, οι οθόνες ad notam υποκαθιστούν τους 40 βαθμών λειτουργίας των κοινών οθονών

No ventilation required

ΣΚΛΗΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ.

Ως εφευρέτες και κατασκευαστές των οθονών MIRROR IMAGE, όλα τα προϊόντα για εμπορικούς χώρους και χώρους ξενοδοχείων, κατασκευάζονται και πωλούνται με πρότυπα βιομηχανικής διαβάθμισης, σε αντίθεση με τις κοινές LCD/LED που έχουν πρότυπα ομαδοποιημένης κατανάλωσης.

Οι οθόνες MIRROR IMAGE έχουν βαθμό IP X4/5 μόλις τοποθετηθούν, για ασφαλή λειτουργία σε υγρά περιβάλλοντα όπως τα μπάνια.

Harsh enviroments

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ.

Οι οθόνες MIRROR IMAGE είναι προϊόντα χαμηλής τάσης (DC 12V or 24V) και γι' αυτό ασφαλή για τη λειτουργία τους σε μπάνιο.

Όλες οι MIRROR IMAGE οθόνες είναι εξοπλισμένες με εξωτερικό τροφοδοτικό. Αυτό διευκολύνει την λειτουργία και ρυθμίζει τον συγχρονισμό θερμότητας.

Low voltage saftey product