Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΜΠΑΝΙΟ

Η MIRROR IMAGE οθόνη, αναπροσδιορίζει κάθε μπάνιο σε μπάνιο με την τεχνολογία των προϊόντων της ad notam. Η ευρεία συλλογή της MIRROR IMAGE από επιλογές καθρέφτη και γυαλί καθώς επίσης και από μεγέθη οθονών, σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την κατάλληλη MIRROR IMAGE οθόνη για σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο ντεκόρ του μπάνιου σας, ενώ αναπροσδιορίζει το επίπεδο φινέτσας και ποιότητας.

Μηχανικώς προσαρμοσμένα για το σκληρό περιβάλλον του μπάνιου, η MIRROR IMAGE είναι προστατευμένη ενάντια στην υγρασία με ένα ειδικό περίβλημα, και είναι σαφέστατα αξιολογημένη για λειτουργία στο μπάνιο (IP X 2 and IP X 4 ratings).

Bathroom

ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.

Στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η οθόνη MIRROR IMAGE σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα - ένα πλεονέκτημα και στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία, που θα κρατήσει την ορμή του για τα επερχόμενα χρόνια.

Η οθόνη MIRROR IMAGE θα προσαρμοστεί τέλεια σε κάθε σύστημα βίντεο σύσκεψης, δίνοντας σας την απαραίτητη εντύπωση που χρειάζεστε σε κάθε σύσκεψη.

Conference room

ΞΕΝΩΝΑΣ

Θέλετε να εξασφαλίσετε την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας; Η οθόνη MIRROR IMAGE είναι η λύση σας.

Θαμπώστε τους καλεσμένους σας με μία νέα διάσταση στην διασκέδαση με τη μονάδα μέσων στα δωμάτια των επισκεπτών σας. Η οθόνη MIRROR IMAGE μπορεί εύκολα να συνδεθεί στο τρέχον σας Video on Demand ή IPTV system, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα όταν είναι αναμμένη και γίνεται τελείως αόρατη όταν σβήσει.

Η ad notam επιτρέπει πλήρη ενσωμάτωση της οθόνης MIRROR IMAGE στον σχεδιασμό επίπλωσης. Προσαρμόστε το ντεκόρ του δωματίου σας στην δική σας οπτική και αισθητική με κομψότητα και στυλ.

Guestroom

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη MIRROR IMAGE προσφέρει μια εκθαμβωτική, άριστα προσαρμοσμένη, πρώτη εντύπωση.

Ενσωματώστε τις εμπορικές, διαφημιστικές σας δραστηριότητες, τις κορυφαίες εγκαταστάσεις και αξιοθέατα, σε μία μαγευτική έκθεση κομψότητας.

Από lobbies σε σαλόνια, από Spa σε δημόσιες τουαλέτες, από εστιατόρια σε bar και club ή ανελκυστήρες. Τα έχουμε καταφέρει όλα.

Public area