Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

SILVER MAGIC MIRROR


ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΡΑΤΟΣ, ΦΙΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ.


Επιτρέπει στην περιοχή εικόνας της οθόνης MIRROR IMAGE να εμφανίζεται, όταν επιλεγεί στην θέση "ΟΝ" και να εξαφανίζεται τελείως όταν είναι "OFF". Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί ευέλικτα σε οποιοδήποτε μέρος πίσω από τον καθρέφτη, αφήνοντας μία σχεδόν 100% ομογενή επιφάνεια καθρέφτη μπροστά, όταν είναι κλειστή.

Εξαιτίας της φιμέ μορφής του καθρέπτη, η φωτεινότητα της οθόνης και η ανακλαστικότητα του καθρέφτη επηρεάζονται ελάχιστα.


Προτεινόμενη χρήση συσκευής: Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, σαλόνια & τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, κουζίνες, αίθουσες συνεδριάσεων, ανελκυστήρες, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ναυτιλιακά, ιατρικοί χώροι, εστιατόρια, bar & club, χώροι λιανικής πώλησης.

Φύλλο δεδομένων προϊόντων

Silver Magic Mirror OFF Silver Magic Mirror ON ON OFF
Απόχρωση καθρέφτη: Ασημί
Μετάδοση εικόνας: 40% +/- 5
Αντανάκλαση της εικόνας στην οθόνη:

60% +/- 5

Αντανάκλαση του καθρέφτη που περιβάλλει την οθόνη: 60% +/- 5

 

CRYSTAL MIRROR


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.


Στην θέση "ΟΝ", η τεχνολογία crystal mirror επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας την μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Όταν είναι σε θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στον καθρέφτη σαν μία μαύρη περιοχή. Η τεχνολογία Crystal Mirror προσφέρει την καλύτερη δυνατή φυσική αντανάκλαση.

Προτεινόμενη χρήση εφαρμογής:
Μπάνια, ξενώνες, δημόσιοι χώροι, αίθουσες συνεδριάσεων, ανελκυστήρες, κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς, γυμναστήρια, δημόσιες τουαλέτες, ιατρικοί χώροι, ναυτιλιακά, χώροι λιανικής πώλησης.

Φύλλο δεδομένων προϊόντων

Crystal Mirror OFF Crystal Mirror ON ON OFF
Απόχρωση καθρέφτη: Φυσικό
Μετάδοση εικόνας:

90% +/- 5 

Αντανάκλαση της εικόνας στην οθόνη:

8% +/- 5 
Αντανάκλαση του καθρέφτη που περιβάλλει την οθόνη:

95% +/-5 

 

MAGIC MIRROR CRYSTAL CLEAR


ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΟΣ, CRYSTAL CLEAR MIRROR ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ.


Στην θέση "ΟΝ", η εικόνα της οθόνης εμφανίζεται με υψηλή φωτεινότητα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας στο είδος της. Η αντανάκλαση του MAGIC MIRROR Crystal Clear είναι σχεδόν όπως ένας κρυστάλλινος καθρέφτης και γι' αυτό είναι εξαιρετικά κατάλληλος για τοποθέτηση σε χώρους μπάνιου. Στην θέση "OFF", η οθόνη αντικαθίσταται από μία αντανακλαστική καθρεπτίζουσα επιφάνεια που διαφέρει ελαφρά από τον υπόλοιπο καθρέφτη.

Ο MAGIC MIRROR Crystal Clear είναι σχεδιασμένος για συνδυασμό με οθόνες ad notam έως 22.0'' inch, εκπληρώνοντας την απαιτούμενη ποιότητα επιφάνεια, σκληρότητας και αντοχής.

Προτεινόμενη χρήση συσκευής:
Μπάνια, ξενώνες, κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς, δημόσιες τουαλέτες.

Φύλλο δεδομένων προϊόντων

Magic Mirror Crystal Clear OFF Magic Mirror Crystal Clear ON ON OFF
Απόχρωση καθρέφτη:: Φυσικό
Μετάδοση εικόνας: 40% +/- 5
Αντανάκλαση της εικόνας στην οθόνη: 60% +/- 5
Αντανάκλαση του καθρέφτη που περιβάλλει την οθόνη: 95% +/- 5

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ AD NOTAM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΣ.


Το δικό σας branding ή λογότυπο προσαρμόζει την δική σας ad notam ακόμα περισσότερο. Διαλέξτε την επιλογή λογότυπου στον διαμορφωτή, ενσωματώστε το στον καθρέφτη σας, ορίζοντας το χρώμα του από το φάσμα RAL. Η Crystal Mirror και MAGIC MIRROR Crystal Clear έχουν λογότυπο με αμμοβολή, που εμφανίζεται με ελαφρύ πράσινο ή γκρι χρώμα. Η BRONZE MAGIC MIRROR και SILVER MAGIC MIRROR έχουν λογότυπο με αμμοβολή, με ελαφρύ γκρι χρώμα.

Logo Integration

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


Το πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας δεν θρυμματίζεται γιατί έχει ένα παρεμβαλλόμενο στρώμα μεταξύ των δύο στρωμάτων γυαλιού/καθρέφτη.

Το γυαλί ασφαλείας είναι διαθέσιμο για όλους τους τύπους γυαλιού και καθρέφτη ad notam και προτείνεται έντονα για εφαρμογές - τοποθετήσεις σε δημόσιους χώρους.

Safety Glass Option