Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΜΠΑΝΙΟ

Η MIRROR IMAGE οθόνη, αναπροσδιορίζει κάθε μπάνιο σε μπάνιο με την τεχνολογία των προϊόντων της ad notam. Η ευρεία συλλογή της MIRROR IMAGE από επιλογές καθρέφτη και γυαλί καθώς επίσης και από μεγέθη οθονών, σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την κατάλληλη MIRROR IMAGE οθόνη για σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο ντεκόρ του μπάνιου σας, ενώ αναπροσδιορίζει το επίπεδο φινέτσας και ποιότητας.

Μηχανικώς προσαρμοσμένα για το σκληρό περιβάλλον του μπάνιου, η MIRROR IMAGE είναι προστατευμένη ενάντια στην υγρασία με ένα ειδικό περίβλημα, και είναι σαφέστατα αξιολογημένη για λειτουργία στο μπάνιο (IP X 2 and IP X 4 ratings).

Bathroom

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Σας αρέσει να έχετε την άνεση μιας τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο σας, αλλά απεχθάνεστε τα παρεμβατικά καλώδια και τις παρεμβατικές συσκευές TV;

Η οθόνη MIRROR IMAGE έχει την λύση για σας - η MIRROR IMAGE εφαρμογή υπνοδωματίου, αποκρύπτει την MIRROR IMAGE οθόνη τελείως και γίνεται ορατή μόνο όταν την χρειάζεστε. Είτε σε εσοχή μέσα στον τοίχο, κρεμασμένη σαν εικόνα, ενσωματωμένη στην επίπλωση του υπνοδωματίου σας ή ακόμα μέρος της συρόμενης πόρτας της ντουλάπας σας, η MIRROR IMAGE θα μετατρέψει το υπνοδωμάτιο σας στο άδυτο που σας αξίζει

Bedroom

ΣΑΛΟΝΙ & ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Εισάγοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία τηλεόρασης.

Μάθετε τα τελευταία νέα και ψυχαγωγηθείτε με το πιο συνταρακτικό τρόπο. Η εφαρμογή του προϊόντος στο σαλόνι, αποκρύπτει την MIRROR IMAGE οθόνη, έτσι ώστε να είναι τελείως αόρατη όταν είναι κλειστή και ορατή μόνο όταν την χρειάζεστε. Σκεφτείτε την προοπτική της κομψής εφαρμογή της TV στο σχεδιασμένο για σας χώρο σαλονιού. Η MIRROR IMAGE μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στον τοίχο, να κρεμαστεί σαν εικόνα ή ακόμα να ενσωματωθεί στην επίπλωση.

Living and dining room

ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κουζίνα είναι η ιδανική τοποθεσία για την οθόνη MIRROR IMAGE.

Κρυμμένη πίσω από το πάνελ του φούρνου ή νεροχύτη ή ενσωματωμένη στα ντουλάπια της κουζίνας, είναι προστατευμένη από ρύπους, σκόνη και λίπη, εύκολη στο καθάρισμα και στην εξοικονόμηση χώρου. Η οθόνη MIRROR IMAGE θα μεταμορφώσει την εμπειρία στην κουζίνα χωρίς να αλλάξει τον σχεδιασμό της.

Kitchen

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Γυμναστείτε με ad notam.

Τα γυμναστήρια είναι ο τέλειος συνδυασμός για λύσεις τις ad notam. Έχετε πρόσβαση στα τελευταία νέα, ταινίες ή γυμναστική στην τηλεόραση, όλα ενώ γυμνάζεστε. Με την ικανότητα της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης στον εσωτερικό διάκοσμο του γυμναστηρίου σας, αυτή η πρωτοποριακή εσωτερική τεχνολογία είναι το επιπλέον που θα ωθήσει το κίνητρο σας να γυμναστείτε.

Πού αλλού είναι πιο σημαντική μια οθόνη MIRROR IMAGE από τον καθρέφτη του γυμναστηρίου σας;

Fitness Room