Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΚΡΥΦΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΗ.

Το MIRROR IMAGE είναι το σύστημα οθόνης που φέρνει η ad notam, ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένο προς τοποθέτηση με κατά παραγγελία γυαλί ή καθρέφτη. Είτε πίσω από ένα Crystal Mirror ή ένα MAGIC MIRROR, η MIRROR IMAGE οθόνη μετατρέπει έναν πρότυπο καθρέφτη σε έναν infotainment καθρέφτη, "επικοινωνώντας" με το περιβάλλον του, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα σε ποιότητα εικόνας και επιφάνειας γυαλιού ή καθρέπτη.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας.

Hidden Technologie. Technologie becomes invisible.

Η ΤΕΛΕΥΑΤΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.

Όλες οι οθόνες ad notam είναι προσαρμοσμένης μηχανικής, απεικόνισης της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες να ξεπερνούν τις προκλήσεις της λειτουργίας σε περιβάλλοντα χωρίς εξαερισμό και να επιτρέπουν εύκολη και ρυθμιζόμενη στήριξη. Τα περίτεχνα μοναδικά συστήματα στήριξης που συνοδεύουν όλα τα ad notam προϊόντα είναι ευδιακρίτως σχεδιασμένα να αρμόζουν σε όλους τους τρόπους τοποθέτησης, πίσω από οποιεσδήποτε γυάλινες επιφάνειες.

State of the art technologie. No need to compromise.

BE SMART.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ AD NOTAM.

Αναβαθμίστε την δική σου ad notam σε ένα πολυλειτουργικό smart system ώστε να περιηγείστε στο διαδίκτυο, να παίζετε ταινίες, μουσική και/ή φωτογραφίες κατευθείαν από το smartphone σας, το tablet ή τον υπολογιστή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναβάθμιση της συσκευής σας.

Be smart. Upgrade your ad notam.

Design your own.

ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Όλες οι προσαρμοσμένες λύσεις ad notam μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές σας επιθυμίες. Η ad notam προσφέρει την μοναδική επιλογή της ομαλής ένωσης του custom-made γυαλιού με ένα σύστημα πολυμέσων οθόνης, για να πετύχει λαμπερές, πεντακάθαρες εικόνες που μοιάζουν σαν να αναπηδούν κατευθείαν από το γυαλί ή τον καθρέφτη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης σας.

Design your own. Unlimited possibilities.
MAGIC MIRROR

ΕΙΚΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Με τον MAGIC MIRROR ως μέρος του προϊόντος MIRROR IMAGE, η ad notam προβάλει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας εικόνας, όταν λειτουργεί, ενώ όταν δεν λειτουργεί, η οθόνη εξαφανίζεται πλήρως πίσω από τον MAGIC MIRROR, αφήνοντας τον καθρέφτη σαν ένα κομψό εξάρτημα στο περιβάλλον σας.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.

Τα προϊόντα ad notam είναι πλήρως ολοκληρωμένα για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα στήριξης για το προϊόν, είναι τοποθετημένα από πριν, στο γυαλί ή στον καθρέφτη. Τα προσαρμοσμένα σχέδια και εγχειρίδια για την δική σας προσαρμοσμένη λύση είναι διαθέσιμα χρησιμοποιώντας τον δικό μας διαμορφωτή, επιτρέποντας σας να κάνετε όλες τις επί τόπου προετοιμασίες πριν καν αφιχθεί το προϊόν σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας σε περίπτωση ερωτήσεων.

Easy Installation. No need to worry.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η AD NOTAM.

Στην ad notam νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας. Γι' αυτό υιοθετούμε μια προοδευτική προσέγγιση, για να διασφαλίσουμε ενεργειακή απόδοση στα προϊόντα μας με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε το αντίκτυπο στο περιβάλλον.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ LCD / LED ΟΘΟΝΕΣ

Όλες οι οθόνες ad notam υπακούουν σε θεσπισμένους κανονισμούς σχετικά με την ενεργειακή απόδοση.

ΓΥΑΛΙ & ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Όλες οι επιφάνειες μας έχουν 100% αμόλυβδη επίστρωση.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Η ad notam περιλαμβάνει την τεχνολογία LED στους φωτισμένους καθρέφτες και στις φωτισμένες Mirror TVs. Γι' αυτό τα προϊόντα ad notam είναι περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον, εξαιτίας της λιγότερης ενέργειας που χρειάζεται και της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής.

Green Product. That's why there's ad notam.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΑΣ.

Όλα τα προϊόντα ad notam είναι Γερμανικά, προσαρμοσμένης μηχανικής LCD/LED τεχνολογίας. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα να ξεπεράσουν τις μοναδικές προκλήσεις λειτουργίας σε περιβάλλοντα χωρίς εξαερισμό και να δέχονται εύκολη και προσαρμόσιμη στήριξη. Οι οθόνες ad notam είναι εργοστασιακά κατασκευασμένες για τοποθέτηση σε επιφάνειες γυαλιού και καθρέφτη. Η εγγύηση του κατασκευαστή αντικατοπτρίζεται στην ευελιξία τοποθέτησης, σε αντίθεση με τις μεμονωμένες οθόνες του εμπορίου.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας.

Designed in Germany. Our inventor warranty.