Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Τα σημερινά καθημερινά προϊόντα όπως ντους, τηλέφωνα και τηλεοράσεις ήταν κάποτε προϊόντα πολυτελείας διαθέσιμα για λίγους. Θέλουμε να προωθήσουμε τα "έξυπνα" γυαλιά και καθρέπτες στην μαζική αγορά χρησιμοποιώντας αυτή την τάση ως πρωτοπόροι στην παγκόσμια αγορά.

 

ΟΡΑΜΑ.

Το γυαλί και ο καθρέφτης σαν αρχιτεκτονικό στοιχείο υπάρχει παντού και τα μέσα επικοινωνίας είναι μέρος σχεδόν κάθε περιβάλλοντος. Οι ομοιογενής αγορές επιθυμούν οι επόμενοι μεγάλοι τεχνολογικοί συνδυασμοί να λάβουν υπόψη τον χώρο, τη λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό, και η ad notam είναι εδώ για να τα δημιουργήσει.

Παρόλο που έχουμε ακόμα να πετύχουμε την πλήρη δυναμική marketing της τεχνολογίας μας, ανακαλύπτουμε ότι, όπως η ad notam, μεγαλώνει και διαφοροποιείται γρήγορα, ό,τι ξεκίνησε σαν τηλεόραση είναι τώρα ένα πλήρες διαδραστικό σύστημα πολυμέσων. Νέες εφαρμογές στις λειτουργικότητες της ad notam, όπως αλληλεπίδραση με σύστημα smartphone, ενσωματωμένη κάμερα και πλήρως προσαρμόσιμες εφαρμογές λογισμικού, όχι μόνο επεκτείνουν την σειρά προϊόντων μας, αλλά αυξάνουν τα προϊόντα εκθέσεων. Αυτή η πολυχρηστικότητα φέρνει την ad notam πιο κοντά στο όραμα της - να γίνει πρότυπο σε όλα τα μέσα - ενισχύοντας εσωτερικούς χώρους, κυρίως σε μπάνια.

Είτε μέσω LCD, LED, OLED, ή της μέλλουσας τεχνολογίας που θα δημιουργηθεί, η ιδέα της ενσωμάτωσης γυαλιού και καθρέφτη με την τεχνολογία των επικοινωνιών, θα είναι για πάντα ο πυρήνας της επιχειρηματικής ενότητας της ad notam. Θα παραμείνουμε ο ηγέτης που γίναμε, προχωρώντας μπροστά και διατηρώντας το όραμα μας.

Ξεκινάμε μόλις το ταξίδι μας και σας καλούμε να μοιραστείτε το όραμα μας και να πάρετε μέρος στην επιτυχία μας.