Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

INTEGRATION PARTNER.

Για να κατοχυρώσουμε εύκολη ενσωμάτωση των συστημάτων ελέγχου σε χώρους εμπορικούς, χώρους φιλοξενίας, ξενοδοχείων και κατοικίας, η ad notam έχει επιτυχώς ενσωματώσει τους κάτωθι παρόχους. Εγγυόμαστε τη συμβατότητα των οθονών μας με αυτούς τους παρόχους (interface via RS232 or IR)

Commercial

Description

Amx

Η λύση AMX hardware και software απλοποιεί τον τρόπο αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με την τεχνολογία. To προϊόν συνδυάζει σύστημα ελέγχου και αυτοματισμού, εναλλαγή συστημάτων, διανομή οπτικοακουστικού σήματος, καθώς επίσης ψηφιακή σήμανση και διαχείριση τεχνολογίας.

Control4

Control4 offers the ultimate home automation solution by making the products and systems you already have and use everyday, work together.

Crestron

Crestron is a leading provider of control and automation systems for homes, offices, schools, hospitals, hotels and more.

Project z

Project Z is a software and application specialist for digital signage. It's award winning software is especially equipped with features allowing interactive communication with users.

Rti

Managing the ever increasing technology options throughout the home can become overwhelming. RTI systems can put the homeowner back in command of these technologies by bringing together control of electronics, whole house audio, lighting, and security into one, simple interface.

Amx

Η λύση AMX hardware και software απλοποιεί τον τρόπο αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με την τεχνολογία. To προϊόν συνδυάζει σύστημα ελέγχου και αυτοματισμού, εναλλαγή συστημάτων, διανομή οπτικοακουστικού σήματος, καθώς επίσης ψηφιακή σήμανση και διαχείριση τεχνολογίας.

Control4

Η Control4 προσφέρει την απόλυτη λύση αυτοματοποίησης στο σπίτι, κάνοντας τα συστήματα που ήδη έχετε και χρησιμοποιείτε καθημερινά, να λειτουργούν μαζί.

Crestron

Η Creston είναι ο ισχυρότερος πάροχος συστημάτων ελέγχου και αυτοματισμού για κατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και αλλά

Project z

Το Project Z είναι ένα λογισμικό και μια ειδική εφαρμογή για digital signage. Το βραβευμένο λογισμικό του, είναι ειδικά εξοπλισμένο με στοιχεία που επιτρέπουν διαδραστική επικοινωνία με τους χρήστες.

Rti

Η διαχείριση των αυξανόμενων επιλογών τεχνολογίας μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει δύσκολη. Τα συστήματα RTI κάνουν τον ιδιοκτήτη να έχει τον έλεγχο όλων των ηλεκτρονικών συνολικά, την ακουστική στο σπίτι, το φωτισμό, την ασφάλειας με μια απλή διασύνδεση.

Hospitality

Description

Acentic

Οι Acentic είναι πάροχος τεχνολογίας για TV σε χώρους ξενοδοχείων και φιλοξενίας, λειτουργώντας σε περισσότερες από 40 χώρες για περισσότερο από 30 χρόνια.

Amino

Οι Amino Communications είναι παγκόσμιος ηγέτης IPTV και hybrid/OTT, πρωτοπόρος-φέροντας νέες λύσεις και προϊόντα ψυχαγωγίας στην παγκόσμια αγορά.

Docomo

Ο DOCOMO interTouch είναι ένας παγκόσμιος πάροχος τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας. Ο DOCOMO interTouch έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες με πάνω από 700 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Enseo

Για περισσότερα από δώδεκα χρόνια, η Enseo είναι γνωστή ως η ραχοκοκαλιά της in-room ψυχαγωγίας. Τα προϊόντα της εταιρείας προτιμώνται από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα παγκοσμίως.

Eona

Η EONA είναι ένας πλήρους φάσματος πάροχος λύσεων IPTV, φορητών λύσεων και υπηρεσιών στη βιομηχανία της υγείας και της φιλοξενίας.

Hoist Locatel

Η HoistLocatel αναπτύσσει και παραδίδει σύστημα, προϊόντα και υπηρεσίες σε ανεξάρτητης λειτουργίας ξενοδοχεία, υπηρεσίες υγείας και δημόσιες λειτουργίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

iBAHN

Ο IBAHN είναι πάροχος ψηφιακών πληροφοριών και ψυχαγωγίας για την βιομηχανία φιλοξενίας.

Nomadix

Ο Nomadix είναι πάροχος έξυπνων συσκευών δικτύου, παρέχει αξιόπιστο ασύρματο δίκτυο, διαχείριση εύρους ζώνης, δημόσια πρόσβαση στο διαδίκτυο για εργασίες οποιουδήποτε μεγέθους.

ocilion

Η τεχνολογία Ocilion IPTV μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα τυπικά δίκτυα διανομής όπως xDSL, FTTx, HFC (iptvCarrier) και Ethernet (iptv500), και μπορεί να εφαρμοστεί με τηλεοπτικά δίκτυα, σε περιβάλλοντα νοσοκομείου, αεροδρομίου, κολεγίων, πανεπιστημίων , σε γραφεία κλπ.

Quadriga

Η Quadriga είναι ένας παγκόσμιος ηγετικός πάροχος τεχνολογίας για την βιομηχανία υπηρεσιών φιλοξενίας, αφοσιωμένος στο να αυξήσει την ικανοποίηση του καλεσμένου.

TeleAdapt

Η TeleAdapt έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό, κατασκευή και παροχή προϊόντων σύνδεσης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία

VDA

Η VDA παρέχει ηγετικά συστήματα εντός δωματίου σε ξενοδοχεία παγκοσμίως. Ανάμεσα στις VDA λύσεις για ξενοδοχεία είναι το πολύπλευρο PowerTV in-room entertainment system και το Micromaster, ένα κομψό και αποδοτικό σύστημα αυτοματισμού δωματίου.