Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΚΡΥΦΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΗ.

Το MIRROR IMAGE είναι το σύστημα οθόνης που φέρνει η ad notam, ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένο προς τοποθέτηση με κατά παραγγελία γυαλί ή καθρέφτη. Είτε πίσω από ένα Crystal Mirror ή ένα MAGIC MIRROR, η MIRROR IMAGE οθόνη μετατρέπει έναν πρότυπο καθρέφτη σε έναν infotainment καθρέφτη, "επικοινωνώντας" με το περιβάλλον του, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα σε ποιότητα εικόνας και επιφάνειας γυαλιού ή καθρέπτη.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας

Hidden technologies. Technology becomes invisible.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Τα προϊόντα φιλοξενίας ad notam είναι σχεδιασμένα να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες ξενοδοχείων δίνοντας τους τον απόλυτο έλεγχο. Πρόσβαση στο μενού κλειδώματος, ελάττωση έντασης, Instant On, IR Loop through ή η ενσωμάτωση με όλους τους μεγάλους IPTV providers, είναι άριστα χαρακτηριστικά όλων των προτάσεων για χώρους ξενοδοχείων και φιλοξενίας.

Για ένα επιχειρηματικό project είναι δυνατό να αλλάξετε το λογότυπο έναρξης και να προσωποποιήσετε το τηλεχειριστήριο με το δικό σας λογότυπο. Συμπληρωματικά, η εντολή των πλήκτρων του τηλεχειριστηρίου μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.

Hospitality features by design.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΡΙΤΩΝ.

ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ.

Τα προϊόντα μας έχουν επιτυχώς ενσωματωθεί σε διαδραστικά συστήματα πολυμέσων, πολλαπλών σημαντικών φορέων φιλοξενίας TV και IPTV. Παρακαλούμε δείτε την λίστα των επιλεγμένων συνεταίρων μας.

Οι κοινές λύσεις διαδραστικών πολυμέσων έχουν εφαρμοστεί σε πολλά έργα κύρους σε όλο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την συμβατότητα των συστημάτων οθόνης μας, με όλα τα διαδραστικά πολυμέσα διασυνδέσεων.

Third party integration. Our partners.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.

Διάφορα μοντέλα οθόνης ad notam έχουν επιλογή Instant On, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του μενού οθόνης. Αυτό το χαρακτηριστικό διαβεβαιώνει ότι η οθόνη θα εμφανιστεί αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί. Οι οθόνες ad notam που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό θα σας δείξουν το αγαπημένο σας κανάλι μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα αφότου ενεργοποιηθεί, που είναι πολύ πιο γρήγορα απ' ότι στις κοινές οθόνες που χρειάζονται έως και 20 δευτερόλεπτα για να δείξουν μία εικόνα.

Όχι πια αναμονή για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σας άμεσα.

Instant on. Access contents immediately.

Design your own.

ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Όλες οι προσαρμοσμένες λύσεις ad notam μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές σας επιθυμίες. Η ad notam προσφέρει την μοναδική επιλογή της ομαλής ένωσης του custom-made γυαλιού με ένα σύστημα πολυμέσων οθόνης, για να πετύχει λαμπερές, πεντακάθαρες εικόνες που μοιάζουν σαν να αναπηδούν κατευθείαν από το γυαλί ή τον καθρέφτη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης σας.

Design your own. Unlimited possibilities.
MAGIC MIRROR

ΕΙΚΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Με τον MAGIC MIRROR ως μέρος του προϊόντος MIRROR IMAGE, η ad notam προβάλει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας εικόνας, όταν λειτουργεί, ενώ όταν δεν λειτουργεί, η οθόνη εξαφανίζεται πλήρως πίσω από τον MAGIC MIRROR, αφήνοντας τον καθρέφτη σαν ένα κομψό εξάρτημα στο περιβάλλον σας.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Σε μπάνια ή κουζίνες, όπου συναντάτε υγρά ή λασπωμένα περιβάλλοντα, η ad notam προτείνει την χρήση του αδιάβροχου τηλεχειριστηρίου της, το οποίο μπορεί να επιζήσει από μια ρίψη στο νερό ή από το άγγιγμα με σαπουνώδη ή λαδωμένα χέρια.

Waterproof remote control. Designed to last longer.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.

Τα προϊόντα ad notam είναι πλήρως ολοκληρωμένα για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα στήριξης για το προϊόν, είναι τοποθετημένα από πριν, στο γυαλί ή στον καθρέφτη. Τα προσαρμοσμένα σχέδια και εγχειρίδια για την δική σας προσαρμοσμένη λύση είναι διαθέσιμα χρησιμοποιώντας τον δικό μας διαμορφωτή, επιτρέποντας σας να κάνετε όλες τις επί τόπου προετοιμασίες πριν καν αφιχθεί το προϊόν σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας σε περίπτωση ερωτήσεων.

Easy installation. No need to worry.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η AD NOTAM.

Στην ad notam νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας. Γι' αυτό υιοθετούμε μια προοδευτική προσέγγιση, για να διασφαλίσουμε ενεργειακή απόδοση στα προϊόντα μας με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε το αντίκτυπο στο περιβάλλον.


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ LCD / LED ΟΘΟΝΕΣ

Όλες οι οθόνες ad notam υπακούουν σε θεσπισμένους κανονισμούς σχετικά με την ενεργειακή απόδοση.


ΓΥΑΛΙ & ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Όλες οι επιφάνειες μας έχουν 100% αμόλυβδη επίστρωση.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Η ad notam περιλαμβάνει την τεχνολογία LED στους φωτισμένους καθρέφτες και στις φωτισμένες Mirror TVs. Γι' αυτό τα προϊόντα ad notam είναι περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον, εξαιτίας της λιγότερης ενέργειας που χρειάζεται και της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής.

Green products. That's why there's ad notam.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΑΣ.

Όλα τα προϊόντα ad notam είναι Γερμανικά, προσαρμοσμένης μηχανικής LCD/LED τεχνολογίας. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα να ξεπεράσουν τις μοναδικές προκλήσεις λειτουργίας σε περιβάλλοντα χωρίς εξαερισμό και να δέχονται εύκολη και προσαρμόσιμη στήριξη. Οι οθόνες ad notam είναι εργοστασιακά κατασκευασμένες για τοποθέτηση σε επιφάνειες γυαλιού και καθρέφτη. Η εγγύηση του κατασκευαστή αντικατοπτρίζεται στην ευελιξία τοποθέτησης, σε αντίθεση με τις μεμονωμένες οθόνες του εμπορίου.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας.

Designed in Germany. Our inventor warranty.