Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΚΡΥΦΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΗ.

Το MIRROR IMAGE είναι το σύστημα οθόνης που φέρνει η ad notam, ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένο προς τοποθέτηση με κατά παραγγελία γυαλί ή καθρέφτη. Είτε πίσω από ένα Crystal Mirror ή ένα MAGIC MIRROR, η MIRROR IMAGE οθόνη μετατρέπει έναν πρότυπο καθρέφτη σε έναν infotainment καθρέφτη, "επικοινωνώντας" με το περιβάλλον του, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα σε ποιότητα εικόνας και επιφάνειας γυαλιού ή καθρέπτη.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας

 

Hidden technologies. Technology becomes invisible.

24/7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

Τα περισσότερα προϊόντα ad notam έχουν εξαιρετική αντοχή 24/7.

Αυτό είναι ότι χρειάζεται να για εξασφαλίσετε, ότι έχετε μια συναρπαστική οπτική εμπειρία κάθε στιγμή. Πιο σημαντικό ακόμη, η πληροφορία πρέπει να φτάσει στους πελάτες σας όταν και όπου έχει το περισσότερο αντίκτυπο και ανάγκη και συχνά 24 ώρες την ημέρα.

Η αποδεδειγμένη τεχνολογία της ad notam παραθέτει εκπληκτική απόδοση με άριστες οθόνες, σχεδιασμένες για ακατάπαυστη ανταλλαγή εταιρικών μηνυμάτων.

24/7 operation every day and around the clock

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ.

Οι οθόνες ad notam παρέχουν ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες για μια υψηλή συναισθηματική οπτική εμπειρία. Με ένα υψηλότερο επίπεδο φωτεινότητας από τις κοινές οθόνες, οι εξαίσιες ποιοτικά οθόνες μας, παρέχουν οπτικό αποτέλεσμα με ζωηρό, ευανάγνωστο περιεχόμενο σε διάφορες συνθήκες φωτιζόμενου περιβάλλοντος.

Η DOG (απευθείας στο γυαλί) τεχνολογία στήριξης, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κενό μεταξύ γυαλιού και οθόνης, με αποτέλεσμα η εικόνα να παρουσιάζεται φωτεινή και όμορφη.

Higher brightness. Better performance.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ.

Ως εφευρέτης και κατασκευαστής των ad notam LCD/LED οθονών, τα προϊόντα μας για εφαρμογές σε εμπορικούς χώρους και σε χώρους φιλοξενίας - ξενοδοχεία, κατασκευάζονται και πωλούνται με πρότυπη βιομηχανική διαβάθμιση, αντίθετα με τις γενικά ομαδοποιημένες καταναλωτικές LCD του εμπορίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 40,000 ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να απολαύσετε την συναρπαστική επιλογή ad notam ακόμα πιο πολύ.

Long lifetime. More operating hours for your investment.

DESIGN YOUR OWN.

ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Όλες οι προσαρμοσμένες λύσεις ad notam μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές σας επιθυμίες. Η ad notam προσφέρει την μοναδική επιλογή της ομαλής ένωσης του custom-made γυαλιού με ένα σύστημα πολυμέσων οθόνης, για να πετύχει λαμπερές, πεντακάθαρες εικόνες που μοιάζουν σαν να αναπηδούν κατευθείαν από το γυαλί ή τον καθρέφτη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές ρύθμισης σας.

Design your own. Unlimited possibilities.
MAGIC MIRROR

ΕΙΚΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Με τον MAGIC MIRROR ως μέρος του προϊόντος MIRROR IMAGE, η ad notam προβάλει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας εικόνας, όταν λειτουργεί, ενώ όταν δεν λειτουργεί, η οθόνη εξαφανίζεται πλήρως πίσω από τον MAGIC MIRROR, αφήνοντας τον καθρέφτη σαν ένα κομψό εξάρτημα στο περιβάλλον σας.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ.

Διάφορα μοντέλα οθονών της ad notam είναι εξοπλισμένα με τις επιλογές των IR και RS232. Οι έξοδοι και είσοδοι IR κάνουν πιο ευέλικτη κάθε επιμέρους ενσωμάτωση. Οι οθόνες μας έχουν επιτυχώς ενσωματωθεί σε διαδραστικά συστήματα πολυμέσων, κυρίαρχων κατασκευαστών συστημάτων αυτοματοποίησης, όπως Crestron, AMX, Savant και Control4. Συμβατές ενότητες για κάθε κατασκευαστή, κάνουν πολύ εύκολη την αυτοματοποίηση.

Κατεβάστε το πρωτόκολλο ενσωμάτωσης μας RS232.

Automation enabled. Our control options.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.

Με την ρύθμιση Input Scan μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανίχνευση συνδεδεμένων πηγών εσόδου, όταν είναι ενεργοποιημένες.

Αν δεν υπάρχει σήμα στην πρόσφατα επιλεγμένη πύλη, η οθόνη ψάχνει για σήμα σε άλλες πύλες. Όταν βρεθεί σήμα, τότε η οθόνη θα επιλέξει αυτή την πύλη και θα παραθέσει το περιεχόμενο σας άμεσα. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη της ανάγκης για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης, καθώς θα ανοίξει αυτόματα όταν η πηγή εισόδου θα παίζει μια εικόνα - "η ζωή είναι πιο βολική".

Special features. Input scan & auto detect.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.

Τα προϊόντα ad notam είναι πλήρως ολοκληρωμένα για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα στήριξης για το προϊόν, είναι τοποθετημένα από πριν, στο γυαλί ή στον καθρέφτη. Τα προσαρμοσμένα σχέδια και εγχειρίδια για την δική σας προσαρμοσμένη λύση είναι διαθέσιμα χρησιμοποιώντας τον δικό μας διαμορφωτή, επιτρέποντας σας να κάνετε όλες τις επί τόπου προετοιμασίες πριν καν αφιχθεί το προϊόν σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας σε περίπτωση ερωτήσεων.

Easy installation. No need to worry.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η AD NOTAM.

Στην ad notam νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας. Γι' αυτό υιοθετούμε μια προοδευτική προσέγγιση, για να διασφαλίσουμε ενεργειακή απόδοση στα προϊόντα μας με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε το αντίκτυπο στο περιβάλλον.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ LCD / LED ΟΘΟΝΕΣ

Όλες οι οθόνες ad notam υπακούουν σε θεσπισμένους κανονισμούς σχετικά με την ενεργειακή απόδοση.

ΓΥΑΛΙ & ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Όλες οι επιφάνειες μας έχουν 100% αμόλυβδη επίστρωση.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Η ad notam περιλαμβάνει την τεχνολογία LED στους φωτισμένους καθρέφτες και στις φωτισμένες Mirror TVs. Γι' αυτό τα προϊόντα ad notam είναι περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον, εξαιτίας της λιγότερης ενέργειας που χρειάζεται και της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής.

Green products. That's why there's ad notam.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΑΣ.

Όλα τα προϊόντα ad notam είναι Γερμανικά, προσαρμοσμένης μηχανικής LCD/LED τεχνολογίας. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα να ξεπεράσουν τις μοναδικές προκλήσεις λειτουργίας σε περιβάλλοντα χωρίς εξαερισμό και να δέχονται εύκολη και προσαρμόσιμη στήριξη. Οι οθόνες ad notam είναι εργοστασιακά κατασκευασμένες για τοποθέτηση σε επιφάνειες γυαλιού και καθρέφτη. Η εγγύηση του κατασκευαστή αντικατοπτρίζεται στην ευελιξία τοποθέτησης, σε αντίθεση με τις μεμονωμένες οθόνες του εμπορίου.

Η τεχνολογία MIRROR IMAGE είναι προστατευμένης πατέντας.

Designed in Germany. Our inventor warranty.