Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SMART MIRROR.

Η ad notam είναι μια Γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή "έξυπνων" γυαλιών και καθρεπτών. Εξ 'ορισμού ένα "έξυπνο" γυαλί/καθρέπτης είναι μία ενσωμάτωση ηλεκτρονικών όπως οθόνες, monitors, φωτισμός ή άλλα χαρακτηριστικά με τις επιφάνειες γυαλιού/καθρέφτη.

Η ad notam αναγνωρίζει την ίση σημασία και των δύο στοιχείων και συνεχίζει να αναπτύσσει νέες ανακαλύψεις και στους δυο τομείς. Φιλοσοφία της ad notam είναι, κάθε προϊόν να είναι τόσο καλό όσο τα στοιχεία του.

Ειδικευόμενοι σ 'αυτή την τεχνολογία, έχουμε κερδίσει βαθιά γνώση για την ηλεκτρονική και για την τεχνολογία του γυαλιού/καθρέφτη. Γι' αυτό η ad notam είναι ικανή να προμηθεύσει την απαιτητική πελατεία της με την τεχνολογία αιχμής που αξίζει.

Η ομάδα έρευνας της ad notam έχει αλάνθαστα προσαρμόσει το σύστημα οθόνης MIRROR IMAGE για εγκατάσταση πίσω από γυαλί ή καθρέφτη.

Η MIRROR IMAGE είναι το σύστημα οθόνης της ad notam που κάνει τις εικόνες μέσω γυαλιού ή καθρέφτη να έχουν υπέροχη ποιότητα. Είτε πίσω από έγχρωμο γυαλί, κρυστάλλινο καθρέφτη ή MAGIC MIRROR, η οθόνη MIRROR IMAGE, μεταμορφώνει ένα κανονικό γυαλί ή καθρέφτη σε προϊόν smart, "με την υποστήριξη της ad notam".

Από την αρχιτεκτονική οθόνης, τη χαμηλής τάσης παροχή ρεύματος που επιτρέπει ακόμα και στον μεγαλύτερο παγκοσμίως "έξυπνο καθρέπτη" με 84.0'' inch διαγώνιο οθόνης, να λειτουργεί σε υγρά περιβάλλοντα, στην επιδέξια "τέχνη εξαφάνισης" του MAGIC MIRROR. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ad notam στην πελατεία της.

Ως εφευρέτης της MIRROR TV με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία σ 'αυτή την ανταγωνιστική βιομηχανία, η ad notam παραμένει ο κορυφαίος ειδικός σ 'αυτή την τεχνολογία.

Χάρη στις εγκαταστάσεις της, στην εσωτερική ομάδα μηχανικών, η ad notam είναι ικανή να προσαρμόσει γρήγορα τις ανάγκες σας και τις βιομηχανικές τάσεις στα προϊόντα της. Επικεντρώνοντας την φιλοσοφία της στην προσαρμογή και ενσωμάτωση των προϊόντων της, η ad notam είναι αναγνωρισμένη σαν ένας από τους καλύτερους προμηθευτές λύσεων εσωτερικού χώρου και λειτουργικότητας