Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

SINGLE COLORED GLASS

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΨΗ.

Στην θέση "ΟΝ", η τεχνολογία Single Colored Glass επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας τη μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Στην θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στο γυαλί σαν μία μαύρη περιοχή. Το Single Colored Glass είναι ένα οπισθίως λακαρισμένο γυαλί, βασισμένο στο χρωματικό φάσμα RAL.


Προτεινόμενη χρήση συσκευής: Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, σαλόνια & τραπεζαρίες, κουζίνες, αίθουσες συνεδριάσεων, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ναυτιλιακά, ιατρικοί χώροι, λιανική.

Φύλλο δεδομένων προϊόντων

Single Colored Glass OFF Single Colored Glass ON ON OFF
Γυαλί: Τα RAL χρώματα μας,
Μετάδοση εικόνας: 90% +/- 5
Αντανάκλαση της εικόνας στην οθόνη: 8% +/- 5
Αντανάκλαση του καθρέφτη που περιβάλλει την προβαλλόμενη εικόνα. 8% +/- 5

 

DESIGN GLASS

ΟΧΙ ΑΟΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΟΨΗ.

Στην θέση "ΟΝ", η τεχνολογία Design Glass επιτρέπει την εμφάνιση σχεδόν 100% της φωτεινότητας της οθόνης, επιτρέποντας τη μετάδοση της καλύτερης ποιότητας εικόνας με έξοχα χρώματα. Στην θέση "OFF", η οθόνη εμφανίζεται στο γυαλί σαν μία μαύρη περιοχή. Το Design Glass είναι ένα οπισθίως τυπωμένο γυαλί, βασισμένο στην διαθέσιμη επιλογή δικών μας μοναδικών μοτίβων.
Μοναδικές επιλογές μοτίβων.


Προτεινόμενη χρήση συσκευής:
Ξενώνες, δημόσιοι χώροι, αίθουσες συνεδριάσεων, προθάλαμοι, αίθουσες αναμονής, ιατρικά, ναυτιλιακά, χώροι λιανικής πώλησης.

Φύλλο δεδομένων προϊόντων

Design Glass OFF Design Glass ON ON OFF
Σχέδιο Γυαλιού: Τα μοτίβα μας
Μετάδοση εικόνας: 90% +/- 5
Αντανάκλαση της εικόνας στην οθόνη: 8% +/- 5
Αντανάκλαση του καθρέφτη που περιβάλλει την προβαλλόμενη εικόνα. 8% +/- 5

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ AD NOTAM ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΣ.

Το δικό σας branding ή λογότυπο προσαρμόζει την δική σας ad notam ακόμα περισσότερο. Διαλέξτε την επιλογή λογότυπου στον διαμορφωτή, ενσωματώστε το στο γυαλί σας και προσδιορίστε το χρώμα του από το φάσμα RAL. To Single Colored Glass έρχεται σύμφωνα με την επιλογή σας είτε με λογότυπο αμμοβολή (ελαφρύ πράσινο ή γκρι χρώμα) ή με αντικατοπτριζόμενο λογότυπο. Το Design Glass έρχεται σύμφωνα με την επιλογή σας ή με single colored λογότυπο (σύμφωνα με το χρωματικό φάσμα RAL) είτε με αντικατοπτριζόμενο λογότυπο.

Logo Integration

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Το πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας δεν θρυμματίζεται γιατί έχει ένα παρεμβαλλόμενο στρώμα μεταξύ των δύο στρωμάτων γυαλιού/καθρέφτη.

Το γυαλί ασφαλείας είναι διαθέσιμο για όλους τους τύπους γυαλιού και καθρέφτη ad notam και προτείνεται θερμά για εφαρμογή - τοποθέτηση σε δημόσιους χώρους.

Safety Glass Option