Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η οθόνη MIRROR IMAGE σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα - ένα πλεονέκτημα και στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία, που θα κρατήσει την ορμή του για τα επερχόμενα χρόνια.

Η οθόνη MIRROR IMAGE θα προσαρμοστεί τέλεια σε κάθε σύστημα βίντεο σύσκεψης, δίνοντας σας την απαραίτητη εντύπωση που χρειάζεστε σε κάθε σύσκεψη.

Conference Room

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Πηγαίνετε επάνω; Η οθόνη MIRROR IMAGE θα ανυψώσει κάθε ανελκυστήρα.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να "αρπάξετε" την προσοχή αιχμάλωτων ακροατηρίων είναι οι ανελκυστήρες. Οι επισκέπτες σας θα βρεθούν σε χώρους αναμονής μέσα ή μπροστά από τον ανελκυστήρα. Κυρίως κάνουν έναν τελευταίο έλεγχο στα μαλλιά, στο κοστούμι και στην γενική τους εικόνα μέσα στον καθρέφτη πριν εισέλθουν ή αποβιβαστούν. H εφαρμογή της οθόνης MIRROR IMAGE σίγουρα θα κρατήσει το μήνυμα σας εκεί έξω, με μια κομψή και φουτουριστική εμφάνιση, που θα υπογραμμίζει τους μοντέρνους σχεδιασμούς κτηρίων του αύριο.

Elevator

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ & ΣΑΛΟΝΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η εξαιρετική παροχή ομορφιάς χρειάζεται κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο - η οθόνη MIRROR IMAGE για περιβάλλοντα ομορφιάς ενισχύει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, ενώ περιποιείστε τους πελάτες σας με ευπρόσδεκτη διασκέδαση. Είτε καθιστοί για κούρεμα ή βαφή, ή απλά κάνοντας μανικιούρ, η οθόνη MIRROR IMAGE είναι ένας ιδανικός περισπασμός. Οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση στις τελευταίες ταινίες, νέα διάσημων, ή νόστιμες συνταγές μαγειρικής - όλα ενώ δείχνουν όμορφοι.

Με την ικανότητα της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης στον αρχικό εσωτερικό διάκοσμο του σαλονιού σας, αυτή η πρωτοποριακή εσωτερική τεχνολογία είναι το παραπάνω που θα επαινέσει τις τάσεις ομορφιάς του μέλλοντος, θέτοντας κάθε εγκατάσταση εκτός συναγωνισμού.

Hairdresser's & Beauty Salon

Lobby

Θέλετε να κάνετε μια εντύπωση που να διαρκέσει;

Η οθόνη MIRROR IMAGE είναι ένα κομψό αλλά και δυνατό επικοινωνιακό εργαλείο που εμπλέκει τον θεατή. Η οθόνη είναι καλά προστατευμένη πίσω από το γυαλί ή τον καθρέφτη και ενισχύει το μήνυμα σας μαζί με την εταιρική σας ταυτότητα με ένα φίνο, εκλεπτυσμένο τρόπο.

Lobby

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Κάντε εντύπωση με την πρώτη ματιά.

Η οθόνη MIRROR IMAGE προσφέρει μια κομψή, απόλυτα προσαρμοσμένη, πρώτη εντύπωση. Ενσωματώστε το δικό σας marketing, τις δηλώσεις και τις κεκαλυμμένες διαφημίσεις σε μια συνταρακτική απεικόνιση με κομψότητα.

Lounge

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στην ad notam θεωρούμε ότι το γούστο σας είναι το μόνο που έχει σημασία. Το yacht σας είναι μια μοναδική έκφραση της προσωπικότητας σας. Γι' αυτό η ad notam προσφέρει μια απόλυτη ενσωμάτωση της οθόνης MIRROR IMAGE στον εσωτερικό σχεδιασμό σας για πιο αποκλειστική και μοντέρνα διαβίωση στο yacht.

Όχι μόνο οι αναρίθμητες επιλογές προσαρμογής αλλά επίσης το καλούμενο αποτέλεσμα της οθόνης MIRROR IMAGE, θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας με μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Θα εργαστούμε με τον σχεδιαστή σας και τους συνεργάτες σας, για να εγκαταστήσουμε την δική σας οθόνη MIRROR IMAGE, όπου θέλετε, όπως θέλετε, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Marine

ΙΑΤΡΙΚΑ

Κλινικά εγκεκριμένο.

Ενώ τα συμβατικά ιατρικά δωμάτια, επιπλώνονται ολοένα και περισσότερο με monitors και οθόνες, η ad notam πηγαίνει ένα βήμα μακρύτερα και ενώνει επιφάνειες γυαλιού ή καθρέφτη και τεχνολογία AV, σε μία μονάδα. Εξοικονομώντας χώρο, χωρίς πολυπλοκότητα, εύκολη στο καθάρισμα και εξαιτίας της τοποθέτησης πίσω από γυαλί ή καθρέφτη, γίνεται προστατευμένη από σκόνη, καθώς επίσης και αντιβακτηριακή - κατά συνέπεια είναι ό,τι χρειάζονται οι ιατρικές εφαρμογές.

Σε συνδυασμό με τον MAGIC MIRROR καθρέπτη, η δική σας MIRROR IMAGE γίνεται αόρατη όταν είναι κλειστή.

Medical

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Φανταστείτε αυτό - είστε σε ένα μπαρ, θέλετε να "πουδράρετε το πρόσωπο σας", πηγαίνετε στην τουαλέτα και βλέπετε ένα καθρέφτη....δεν θα κοιτάξετε; Φυσικά θα κοιτάξετε!

Αυτή είναι η ομορφιά της οθόνης MIRROR IMAGE στις δημόσιες τουαλέτες.

Η διαφήμιση μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενη από το δικό μας λογισμικό CMS και να διανέμεται σε μια οθόνη εντός ενός καθρέφτη από ένα κεντρικό server. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσετε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κοιτάξετε.

Public restroom

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, BAR & CLUB

Στήστε μια μεγάλη πλατφόρμα για τα μηνύματα σας.

Η εκλεπτυσμένη οθόνη MIRROR IMAGE ενεργεί σαν ένα κομψό εργαλείο που ελκύει την προσοχή και αιχμαλωτίζει τον παρατηρητή.

Σε συνδυασμό με τον MAGIC MIRROR καθρέπτη, η δική σας οθόνη MIRROR IMAGE γίνεται ακόμα και αόρατη όταν σβήνει.

Restaurant, Bar & Club

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Θέλετε την άμεση προσοχή του πελάτη σας;

Η οθόνη MIRROR IMAGE προσφέρει ένα συγκλονιστικό νέο τρόπο για να προσελκύσει τον πελάτη σας. Είτε είναι μια κατά παραγγελία οθόνη MIRROR IMAGE ή μία από τις standard σειρές των οθονών MIRROR IMAGE, το κάνει με στυλ και κομψότητα καθώς το μήνυμα σας είναι στην πραγματικότητα μέρος του καθρέφτη. Έχετε πετύχει περισσότερα από μία πώληση. Έχετε ξεκινήσει μία σχέση.

Παρόλα αυτά, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καθρέφτη;

Το λογισμικό ψηφιακής σήμανσης μας, σας επιτρέπει να παραθέσετε εύκολα το υλικό που θέλετε - κατά παραγγελία!

Retail