Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Κορυφή της Σελίδας

Η AD NOTAM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ MIRROR TV

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ASCENT, Η AD NOTAM ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.

Ascent news

Η ad notam παρουσίασε ένα πρωτοποριακό προϊόν με την νέα ASCENT - MIRROR TV στην ISH 2015 στην Φρανκφούρτη.

Με την ASCENT, η ad notam ανέβασε την ποιότητα και την αποδοτικότητα μιας MIRROR TV στον υψηλότερο βαθμό. Η ASCENT είναι η πρώτη MIRROR TV παγκοσμίως με την τεχνολογία ASCENT της ad notam.

Αυτή η MIRROR TV είναι συνδυασμός πλήρως καλλωπιστικού καθρέφτη και μιας νέας οθόνη MIRROR IMAGE απεικόνισης. Χρησιμοποιώντας την ASCENT, είναι δυνατόν να προσαρμόσετε το μέγεθος εικόνας της TV με ένα μόνο άγγιγμα. Το αποτέλεσμα είναι μία MIRROR TV με την οποία είναι δυνατή η μετατροπή της TV εικόνας στον καθρέφτη, από μικρή διάσταση σε μεγάλη διάσταση και αντίστροφα.

Με αυτή την υπέρμετρη τεχνολογία, είναι δυνατό να παρακολουθήσετε έξοχα σε πλήρη οθόνη, ενώ ένα άγγιγμα φέρνει πίσω τον καλλωπιστικό καθρέφτη με μία κομψή, μικρή διάστασης εικόνα. Αυτή η μικρή εικόνα μπορεί να επιλεγεί οπουδήποτε πάνω στον καθρέφτη με τέσσερις διαθέσιμες προκαθορισμένες θέσεις. Με την οθόνη MAGIC MIRROR μέρος του προϊόντος, η ad notam προβάλλει το υψηλότερο δυνατό πρότυπο εικόνας όταν είναι αναμμένη, ενώ κλειστή η εικόνα της TV εξαφανίζεται πλήρως, αφήνοντας πίσω μόνο τον καλλωπιστικό καθρέφτη.

Η ASCENT TM δεν τραβά μόνο την προσοχή, είναι επίσης πολύ εύκολη στην εγκατάσταση στον τοίχο και γι' αυτό είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε εσωτερικό σχεδιασμό.

Μία MIRROR TV με αυτή την νέα τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε 42'' ή 55'' εικόνα TV.